ONZE KEUKEN & WIJNEN
Onze compacte menukaart bestaat uit klassieke èn eigentijdse gerechten.
We koken met de seizoenen mee en naast de à la carte gerechten is er altijd een fijn 4-gangenmenu.
Wat we koken, kiezen we met aandacht — net als de wijnen. Die selecteren we zelf: wijnen die we goed vinden, die ons verrassen, of gewoon mooi passen bij wat er op tafel staat.
MENU € 59,50
Groenten van het seizoen met romige stracciatella en olijfolie
–
Paccheri met saus van kabeljauw & kerstomaat
–
Rosé gebraden kalfslende met marsalasaus
of
Vis van de dag
( supplement € 5 )
–
Dolci
ANTIPASTI
Gestoomde pikante mosselen met ‘nduja, room, bladpeterselie, geroosterd brood 18,50
Vitello tonnato, rosé gegaard kalfsvlees met een romige saus van tonijn, kappertjes, ansjovis 18,50
Klassieke carpaccio, dun gesneden rundvlees, mayonaise met worcester, rucola, parmezaan, olijfolie 17,50
Groenten van het seizoen met romige stracciatella en olijfolie 17,50
Fijne charcuterie met olijven en giardiniera 16 p.p. (vanaf 2 personen)
PASTA
Paccheri met een saus van kabeljauw & kerstomaat 22,50
Ravioli gevuld met ricotta en erwtjes, citroenzeste, gesmolten boter 21
Tagliatelle met klassieke vleessaus, parmezaan 19,50
SECONDI
Runder ribeye (Simmentaler)geroosterd in de houtoven met salsa rosso forte 31,50
Ossobuco, langzaam gegaarde kalfsschenkel, tomaat, saffraan risotto, gremolata 29,50
Rosé gebraden kalfslende met marsalasaus en groenten van het seizoen 30,50
Pesce del giorno Vis van de dag – dagprijs
PIZZA’S UIT DE HOUTOVEN
Verdure grigliate 17,50
tomaat, gegrilde groenten, fior di latte,pecorino, olijfolie
Margeritha 14
tomaat, fior di latte, verse basilicum
Salami 15,80
tomaat, salami of salami piccante, fior di latte
4 Pomodori 19,50
4 soorten tomaat, 4 soorten kaas, basilicum, olijfolie
Prosciutto crudo 18,50
fior di latte, rauwe ham, kerstomaat, rucola, parmezaan olijfolie
Tonno e acciughe 19,50
tomaat, tonijn, fior di latte, ui, ansjovis, kappertjes, olijven, olijfolie
Piccante 18,50
tomaat, fior di latte, pancetta, peper, artisjok, champignons
Diavola 17,50
tomaat, ‘nduja, salami piccante, fior di latte, scamorza affumicato, pikante olie
Quattro stagione 18
fior di latte, tomaat, gekookte ham, salami, artisjok, champignons
Onze suggestie,
Bordje charcuterie om te delen met olijven en giardiniera
–
Pizza uit onze houtoven
–
Dolce
39,50 p.p.
Vanaf 2 personen.
WIJNKAART
Naast de wijnkaart is er een kleine selectie per glas.
WITTE WIJNEN
VERDICCHIO DEI CASTELLI DI JESI Superiore “Luzano” 36 2022/23 Marotti Campi, Le Marche
PECORINO “ Belato” 37 2023 Carminucci, Le Marche
PINOT GRIGIO “Hill” 40 2023 Kellerei Nals Magreid, Alto Adige
VERMENTINO DI SARDEGNA “ Sardo” 40 2023 Tenuta Soletta Sardegna
CHARDONNAY TRENTINO 40 2022 Istituto agrario San Michele Adige, Trentino
SAUVIGNON BLANC TRENTINO 40 2022 Istituto agrario San Michele all’Adige, Trentino
GAVI DI GAVI ‘ Villa Sparina” 46 2023 Villa Sparina, Piëmonte
FRIULANO Collio 49 2022/23 Ronco dei Tassi , Friuli
LANGHE CHARDONNAY 51 2022 Massolino, Piëmonte
BIANCO FOSARIN 55 2021/22 Ronco dei Tassi, Friuli
VERDICCHIO DI MATELICA RISERVA ‘Cambrugiano” 54 2020/21 Belisario, Le Marche
COLLIO BIANCO 68 2022 Edi Keber, Friuli
RODE WIJNEN
BARBERA D’ALBA ‘Vigneto Bussia” 39,50 2022 Giacosa Fratelli, Piëmonte
NERO D’AVOLA 39,50 2022 Morgante, Sicilië
PINOT NERO “Angra” 43 2023 Kellerei Nals Magreid, Alto Adige
CASTEL SAN MICHELE TRENTINO ROSSO 55 2020 Istituto Agrario San Michele All’Adige, Trentino
CANNONAU DI SARDEGNA’ Corone Majore” 55 2020 Tenute Soletta, Sardegna
ROSSO DI MONTALCINO 58 2021/22 La Gerla, Toscana
CHIANTI CLASSICO 58 2020/21 Querciabella, Toscane
PIAGGIA “ Il Sasso” 62 2020/21 Azienda Agricola Piaggia, Toscane
CONTE GIANGIROLAMO 73 2019 Girolamo, Puglia
BRUNELLO DI MONTALCINO 80 2017 Bolsignano, Toscane
BAROLO Menico 80 2016 Ca Brusa, Piëmonte