ONZE KEUKEN & WIJNEN
Onze compacte menukaart bestaat uit klassieke èn eigentijdse gerechten.
We koken met de seizoenen mee en naast de à la carte gerechten is er altijd een fijn 4-gangenmenu.
Wat we koken, kiezen we met aandacht — net als de wijnen. Die selecteren we zelf: wijnen die we goed vinden, die ons verrassen, of gewoon mooi passen bij wat er op tafel staat.
MENU
59,50 euro
Burrata met caponata, croutons en geroosterde amandel
_
Ravioli gevuld met pompoen, amaretti, salie, gesmolten boter en parmezaan
_
Gestoofde wang met sjalottensaus, salsiccia en langzaam gegaard buikspek met venkelzaad
of
Vis van de dag
(supplement 5 euro)
_
Dolce
ANTIPASTI
Gestoomde pikante mosselen met ‘nduja, room, room, bladpeterselie, geroosterd brood 18,50
Vitello tonnato, rosé gegaard kalfsvlees met een romige saus van tonijn, kappertjes en ansjovis 18,50
Klassieke carpaccio, dun gesneden rundvlees, mayonaise met worcester, rucola, parmezaan, olijfolie 17,50
Burrata met caponata, croutons en geroosterde amandel 17,50
Fijne charcuterie met olijven en giardiniera 16 p.p. (vanaf 2 personen)
PASTA
Agnolotti gevuld met rundvlees en kool, kalfsjus, bospaddestoelen en parmezaan 22,50
Ravioli gevuld met pompoen, amaretti, salie, gesmolten boter en parmezaan 21
Tagliatelle met klassieke vleessaus, parmezaan 19,50
SECONDI
Gestoofde wang met sjalottensaus, salsiccia en langzaam gegaard buikspek met venkelzaad 30
Ossobuco Milanese, langzaam gegaarde kalfsschenkel, tomaat, saffraan risotto, gremolata 29,50
Rosé gebraden kalfslende met een saus van marsala en cantharellen 31
Pesce del giorno Vis van de dag- dagprijs
PIZZA’S UIT DE HOUTOVEN
Verdure grigliate 17,50
tomaat, gegrilde groenten, fior di latte,pecorino, olijfolie
Margeritha 14
tomaat, fior di latte, verse basilicum
Salami 15,80
tomaat, salami of salami piccante, fior di latte
4 Pomodori 19,50
4 soorten tomaat, 4 soorten kaas, basilicum, olijfolie
Prosciutto crudo 18,50
fior di latte, rauwe ham, kerstomaat, rucola, parmezaan olijfolie
Tonno e acciughe 19,50
tomaat, tonijn, fior di latte, ui, ansjovis, kappertjes, olijven, olijfolie
Piccante 18,50
tomaat, fior di latte, pancetta, peper, artisjok, champignons
Diavola 17,50
tomaat, ‘nduja, salami piccante, fior di latte, scamorza affumicato, pikante olie
Quattro stagione 18
fior di latte, tomaat, gekookte ham, salami, artisjok, champignons
Onze suggestie,
Bordje charcuterie om te delen met olijven en giardiniera
–
Pizza uit onze houtoven
–
Dolce
39,50 p.p.
(Vanaf 2 personen)
WIJNKAART
Naast de wijnkaart is er kleine selectie per glas.
WITTE WIJNEN
VERDICCHIO DEI CASTELLI DI JESI Superiore ‘Luzano” 35 2022/23 Marotti Campi, Le Marche
PECORINO ‘Belato’ 35 2023 Carminucci, Le Marche
PINOT GRIGIO ‘ Hill’ 40 2023 Kellerei Nals Magreid, Alto Adige
VERMENTINO DI GALLURA ‘Petrizza” 42 2024 Tenuta Masone Mannu, Sardegna
CHARDONNAY TRENTINO 41 2022 Istituto agrario San Michele all’Adige, Trentino
SAUVIGNON BLANC TRENTINO 41 2022 Istituto agrario San Michele all’Adige, Trentino
GAVI DI GAVI ‘Villa Sparina’ 46 2023 Villa Sparina, Pïemonte
CAMPO DEL SOGLIO 46 2022 Selva Capuzza, Lombardije
SOAVE ‘MOTTO PIANE’ RONCÀ MONTE CALVARINA 47 2021 Antonio Fattori, Vignaiolo, Veneto
FRIULANO Collio 49 2022/23 Ronco dei Tassi, Friuli
LANGHE CHARDONNAY 51 2022 Massolino, Piëmonte
BIANCO FOSARIN 57 2020/21 Ronco dei Tassi, Friuli
VERDICCHIO DI MATELICA RISERVA ‘ Cambrugiano’ 58 2020/21 Belisario, Le Marche
COLLIO BIANCO 69 2022 Edi Keber, Friuli
RODE WIJNEN
BARBERA D’ALBA ‘Maria Gioana’ 42 2022 Giacosa Fratelli, Piëmonte
NERO D’AVOLA 39,50 2022 Morgante, Sicilië
SANGIOVESE ‘Guiry’ 40 2021 Tenuta Mara, Emilia-Romagna
PINOT NERO ‘Angra’ 44 2023 Kellerei Nals Magreid, Alto Adige
CASTEL SAN MICHELE TRENTINO ROSSO 57 2020 Istituto Agrario San Michele All’Adige, Trentino
CANNONAU DI SARDEGNA ‘ Corone Majore’ 57 2020 Tenuta Soletta, Sardegna
VALPOLICELLA RIPASSO ‘Col de la Bastia’ 58 2020 Antonio Fattori Vignaiolo, Veneto
ROSSO DI MONTALCINO 59 2021/22 La Gerla, Toscane
CHIANTI CLASSICO 59 2020/21 Querciabella, Toscane
PIAGIA ‘ Il Sasso’ 66 2020/21 Azienda agricola Piaggia, Toscane
CONTE GIANGIROLAMO 78 2019 Girolamo, Puglia
BRUNELLO DI MONTALCINO 84 2017 Bolsignano, Toscane
BAROLO Menico 80 2016 Ca Brusa, Piëmonte