Onze compacte menukaart bestaat uit klassieke èn eigentijdse gerechten.
We koken met de seizoenen mee en naast de à la carte gerechten is er altijd een fijn 4-gangenmenu.
Menu vanaf vrijdag 22 november.
MENU € 58
Burrata met caponata, gebrande amandel, olijfolie
–
Ravioli gevuld met pompoen en amaretti, gesmolten boter, salie, parmezaan
–
Gekonfijte eendenbout met sinaasappel- crodinosaus, groenten van het seizoen
of
Vis van de dag
( supplement € 5 )
–
Dolce
ANTIPASTI
Vitello tonnato, rosé gegaard kalfsvlees met romige saus van tonijn, kappertjes, ansjovis 18
Dé klassieke carpaccio, dun gesneden rundvlees, mayonaise met worcester, rucola, parmezaan, olijfolie 17
Gestoomde pikante mosselen met ‘nduja, room, bladpeterselie en geroosterd brood 18
Fijne charcuterie met olijven en giardiniera 16,50 per persoon (vanaf 2 personen)
Burrata met caponata, gebrande amandel, olijfolie 17
PASTA
Ravioli gevuld met pompoen en amaretti, gesmolten boter, salie en parmezaan 21
Gevulde pasta “alla mugellana” met aardappel, rozemarijn, ragù van rundvlees, parmezaan 22
Tagliatelle met klassieke vleessaus, parmezaan 19
SECONDI
Runder ribeye (Simmentaler) geroosterd in de houtoven met gekarameliseerde sjalotten, balsamico, parmezaan en rucola 31
Ossobuco, langzaam gegaarde kalfsschenkel, tomaat, saffraanrisotto, gremolata 28,50
Gekonfijte eendenbout met sinaasappel- crodinosaus, groenten van het seizoen 29,50
Pesce del giorno Vis van de dag- dagprijs
PIZZA’S UIT DE HOUTOVEN
Verdure grigliate 17
tomaat, gegrilde groenten, fior di latte,pecorino, olijfolie
Margeritha 13,50
tomaat, fior di latte, verse basilicum
Salami 15
tomaat, salami of salami piccante, fior di latte
4 Pomodori 18,50
4 soorten tomaat, 4 soorten kaas, basilicum, olijfolie
Prosciutto crudo 17,50
fior di latte, rauwe ham, kerstomaat, rucola, parmezaan olijfolie
Tonno e acciughe 18,50
tomaat, tonijn, fior di latte, ui, ansjovis, kappertjes, olijven, olijfolie
Piccante 18
tomaat, fior di latte, pancetta, peper, artisjok, champignons
Diavola 17,50
tomaat, ‘nduja, salami piccante, fior di latte, scamorza affumicato, pikante olie
Quattro stagione 17
fior di latte, tomaat, gekookte ham, salami, artisjok, champignons
Onze suggestie,
Bordje charcuterie om te delen met olijven en giardiniera
–
Pizza uit onze houtoven
–
Dolce
38,50 p.p.
Vanaf 2 personen.