Onze compacte menukaart bestaat uit klassieke èn eigentijdse gerechten.

We koken met de seizoenen mee en naast de à la carte gerechten is er altijd een fijn 4-gangenmenu.

 

Menu vanaf vrijdag 22 november.

 

 

MENU € 58

 

Burrata met caponata, gebrande amandel, olijfolie

Ravioli gevuld met pompoen en amaretti, gesmolten boter, salie, parmezaan

 –

Gekonfijte eendenbout met sinaasappel- crodinosaus, groenten van het seizoen

  of

         Vis van de dag

          ( supplement € 5 )

    –

   Dolce

 

 

 

ANTIPASTI

 

Vitello tonnato, rosé gegaard kalfsvlees met romige saus van tonijn, kappertjes, ansjovis 18

Dé klassieke carpaccio, dun gesneden rundvlees, mayonaise met worcester, rucola, parmezaan, olijfolie 17

Gestoomde pikante mosselen met ‘nduja, room, bladpeterselie en geroosterd brood 18

Fijne charcuterie met olijven en giardiniera 16,50 per persoon  (vanaf 2 personen)

Burrata met caponata, gebrande amandel, olijfolie 17

 

PASTA

 

Ravioli gevuld met pompoen en amaretti, gesmolten boter, salie en parmezaan  21

Gevulde pasta “alla mugellana” met aardappel, rozemarijn, ragù van rundvlees, parmezaan 22

Tagliatelle met klassieke vleessaus, parmezaan 19

 

SECONDI

 

 Runder ribeye (Simmentaler) geroosterd in de houtoven met gekarameliseerde sjalotten, balsamico, parmezaan en rucola 31

Ossobuco, langzaam gegaarde kalfsschenkel, tomaat, saffraanrisotto, gremolata 28,50

Gekonfijte eendenbout met sinaasappel- crodinosaus, groenten van het seizoen 29,50

Pesce del giorno  Vis van de dag- dagprijs

 

 

PIZZA’S UIT DE HOUTOVEN

 

Verdure grigliate 17

tomaat, gegrilde groenten, fior di latte,pecorino, olijfolie

 

Margeritha 13,50

tomaat, fior di latte, verse basilicum

 

Salami 15

tomaat, salami of salami piccante, fior di latte

 

4 Pomodori 18,50

4 soorten tomaat, 4 soorten kaas, basilicum, olijfolie

 

Prosciutto crudo 17,50

fior di latte, rauwe ham, kerstomaat, rucola, parmezaan olijfolie

 

Tonno e acciughe 18,50

tomaat, tonijn, fior di latte, ui, ansjovis, kappertjes, olijven, olijfolie

 

Piccante 18

tomaat, fior di latte, pancetta, peper, artisjok, champignons

 

Diavola 17,50

 tomaat, ‘nduja, salami piccante, fior di latte, scamorza affumicato, pikante olie

 

Quattro stagione 17

fior di latte, tomaat, gekookte ham, salami, artisjok, champignons

 

 

Onze suggestie,

 

Bordje charcuterie om te delen met olijven en giardiniera

Pizza uit onze houtoven

Dolce

 

38,50 p.p.

Vanaf 2 personen.