Onze compacte menukaart bestaat uit klassieke èn eigentijdse gerechten.
We koken met de seizoenen mee en naast de à la carte gerechten is er altijd een fijn 4-gangenmenu.
Menu vanaf vrijdag 22 september
MENU 56
Geroosterde pompoen met burrata, salie, bruine boter en hazelnoot
–
Ravioli met ricotta, courgette, parmezaan en geroosterde amandel
–
Varkenslende van Duke of Berkshire met appel, gebakken radicchio en laurierjus
of
Vis van de dag
(supplement 5)
–
Dolce
ANTIPASTI
Vitello tonnato, rosé gegaard kalfsvlees met romige saus van tonijn, kappertjes, ansjovis 16.50
Dé klassieke carpaccio, dun gesneden rundvlees, mayonaise met worcester, rucola, parmezaan, olijfolie 16,50
Lauwwarme octopus met crème van kikkererwten, peperoncino, rozemarijnolie en croutons 17
Geroosterde pompoen met burrata, salie, bruine boter en hazelnoot 16,50
Fijne charcuterie met olijven en giardiniera 16,50 p.p. (vanaf 2 personen)
PASTA
Spaghetti met een saus van mosselen, tomaat, knoflook, peper en basilicum 22
Ravioli met courgette, ricotta, parmezaan en geroosterde amandel 20
Tagliatelle met klassieke vleessaus, parmezaan 18
SECONDI
Runder ribeye (Simmentaler) uit de houtoven met wilde spinazie, cannelliniboontjes en geroosterde tomaat 29,50
Ossobuco, langzaam gegaarde kalfsschenkel, tomaat, saffraanrisotto, gremolata 26,50
Varkenslende (Duke of Berkshire) met appel, gebakken radicchio en laurierjus 29
Pesce del giorno Vis van de dag- dagprijs
PIZZA’S UIT DE HOUTOVEN
Verdure grigliate 16,50
tomaat, gegrilde groenten, fior di latte,pecorino, olijfolie
Margeritha 12,50
tomaat, fior di latte, verse basilicum
Salami 14
tomaat, salami of salami piccante, fior di latte
4 Pomodori 17,50
4 soorten tomaat, 4 soorten kaas, basilicum, olijfolie
Prosciutto crudo 16,50
fior di latte, rauwe ham, kerstomaat, rucola, parmezaan olijfolie
Tonno e acciughe 17,50
tomaat, tonijn, fior di latte, ui, ansjovis, kappertjes, olijven, olijfolie
Piccante 16,50
tomaat, fior di latte, pancetta, peper, artisjok, champignons
Diavola 16,50
tomaat, ‘nduja, salami piccante, fior di latte, scamorza affumicato, pikante olie
Quattro stagione 16,50
fior di latte, tomaat, gekookte ham, salami, artisjok, champignons
Onze suggestie,
Bordje charcuterie om te delen met olijven en giardiniera
–
Pizza uit onze houtoven
–
Dolce
38,50 p.p.
Vanaf 2 personen.