BESTE GASTEN,

 

IN DEZE TIJD IS ONS RESTAURANT GEOPEND OP VRIJDAG ÉN ZATERDAG.

 

JE KUNT OP DEZE DAGEN EEN KLEINE SELECTIE VAN ONZE ‘KLASSIEKERS’ KOMEN AFHALEN. BEPROEFDE RECEPTEN DIE AL BIJNA 27 JAAR, VAST OF ZO NU EN DAN, OP ONZE KAART STAAN.

DE WEKELIJKS WISSELENDE GERECHTEN STAAN OP DEZE WEBSITE ONDER INFORMATIE/NIEUWS.

 

AL OP DONDERDAG TUSSEN 14:00 EN 16:30 UUR KAN JE JE BESTELLING VOOR BEIDE DAGEN DOORGEVEN. ALLE OVERIGE DAGEN VANAF 14:00 UUR.

BEL ALSJEBLIEFT OP TIJD, OP IS OP.

0164616715

 

OP AFSPRAAK STAAN DE GERECHTEN TUSSEN 17:OO EN 19:30 UUR VOOR JE KLAAR.

 

LIEVE GROET EN TOT SNEL,

TEAM LA CUCINA

 

 

 

 

ONDERSTAAND MENU IS OP DIT MOMENT NIET VERKRIJGBAAR.

KIJK OP DEZE WEBSITE ONDER INFORMATIE/ NIEUWS!

 

 

 

Wij houden van variatie, dus het kan zijn dat de menukaart op deze pagina niet altijd overeenkomt met de kaart die je in ons restaurant ontvangt. Daarbij resulteren de creatieve uitspattingen in de keuken zo nu en dan in gerechtjes buiten de kaart om én is er een menu van de dag. Eén ding staat vast: we hebben altijd voor elk wat wils in huis.

ANTIPASTI
Vitello tonnatoKalfsvlees met tonijnsaus en kappertjes14
Carpaccio alla CiprianiDun gesneden rundvlees, mayonaise met worcestershiresauce, rucola en Parmezaanse kaas14
Vongole alla marinaraVongole met tomaat, knoflook, bladpeterselie en geroosterd brood13
Bruschetta al formaggio di capraGeroosterd brood met gekonfijte tomaat en in Grappa en knoflook gemarineerde geitenkaas12
Affetati mistiDrie soorten charcuterie met ingemaakte groenten14
Antipasto del giornoAntipasto van de dagdagprijs
PRIMI
Pasta del giornoPasta van de dagdagprijs
Ravioli quattro formaggiHuisgemaakte ravioli gevuld met vier soorten kaas, gesmolten truffelboter16
Spaghetti vongoleSpaghetti met venusschelpen, peperoncino, knoflook en bladpeterselie17
Tagliatelle al raguTagliatella met langzaam gegaarde ragù alla Bolognese en Parmezaanse kaas14
Tortellini di carneHuisgemaakte tortellini gevuld met scharrelvarken, kerstomaat, courgette, gesmolten largo en parmezaan16
SECONDI
Costata di manzoCôte à l’os geroosterd in de houtoven voor twee personen23 p.p.
Carne del giornoVlees van de dagdagprijs
OssobucoGestoofde kalfsschenkel met tomaat, saffraanrisotto en gremolata23
Pollo alla cacciatoreKip gesmoord in de oven met taggiasche olijven, kapertjes, tomaat, rozemarijn, salie en witte wijn22
Pesce del giornoVis van de dagdagprijs
CONTORNI
Verdure grigliateGegrilde groenten4
Insalata mistaGemengde salade4
DOLCI
AffogatoEen bol huisgemaakt vanilleijs met espresso4,50
TiramisùMascarponetaart met roomijs8
SgroppinoCitroensorbetijs met Prosecco en wodka8
Dolce del giornoDessert van de dagdagprijs
Huisgemaakt ijs, per bol2,80
Taleggio met peer8
Pecorino met mostarda8
PIZZA’S UIT ONZE HOUTOVEN
SalamiTomaat, salami en kaas11,50
Quattro stagioniTomaat, fior di latte, artisjok, salami, ham en champignons13,50
Al formaggiTomaat, bel paese, gorgonzola, fior di latte13
Verdure grigliateGegrilde groenten, fior di latte, tomaat en olijfolie14
Tonno e CipollaTomaat, fior di latte, tonijn en ui, olijfolie14
Prosciutto crudoFior di latte, rauwe ham, verse tomaat, rucola en parmezaan14
MargerithaTomaat, fior di latte verse basilicum9,50
Salame piccanteTomaat, fior di latte en pikante salami11,50
Salisiccia e friarielliFriarielli, fior di latte, provola, verse worst, parmezaan14
Melanzane e mentoAubergine, fior di latte, pecorino, basilicum en munt14
SicilianaTomaat, fior di latte, ansjovis, olijven en kappertjes12,50
PiccanteTomaat, fior di latte, artisjok, champignons, spek en Spaanse peper14