Onze compacte menukaart bestaat uit klassieke èn eigentijdse gerechten.

We koken met de seizoenen mee en naast de à la carte gerechten is er altijd een fijn 4-gangenmenu.

 

 

 

Menu vanaf vrijdag 22 september

 

MENU 56

 

Geroosterde pompoen met burrata, salie, bruine boter en hazelnoot

Ravioli met ricotta, courgette, parmezaan en geroosterde amandel

Varkenslende van Duke of Berkshire met appel, gebakken radicchio en laurierjus

of

Vis van de dag

(supplement 5)

Dolce

 

 

 

ANTIPASTI

 

Vitello tonnato, rosé gegaard kalfsvlees met romige saus van tonijn, kappertjes, ansjovis 16.50

Dé klassieke carpaccio, dun gesneden rundvlees, mayonaise met worcester, rucola, parmezaan, olijfolie 16,50

Lauwwarme octopus met crème van kikkererwten, peperoncino, rozemarijnolie en croutons 17

Geroosterde pompoen met burrata, salie, bruine boter en hazelnoot 16,50

Fijne charcuterie met olijven en giardiniera 16,50  p.p. (vanaf 2 personen)

 

PASTA

 

Spaghetti met een saus van mosselen, tomaat, knoflook, peper en basilicum 22

Ravioli met courgette, ricotta, parmezaan en geroosterde amandel 20

Tagliatelle met klassieke vleessaus, parmezaan 18

 

SECONDI

 

 Runder ribeye (Simmentaler) uit de houtoven met wilde spinazie, cannelliniboontjes en geroosterde tomaat  29,50

Ossobuco, langzaam gegaarde kalfsschenkel, tomaat, saffraanrisotto, gremolata 26,50

Varkenslende (Duke of Berkshire) met appel, gebakken radicchio en laurierjus  29

Pesce del giorno  Vis van de dag- dagprijs

 

 

PIZZA’S UIT DE HOUTOVEN

 

Verdure grigliate 16,50

tomaat, gegrilde groenten, fior di latte,pecorino, olijfolie

 

Margeritha 12,50

tomaat, fior di latte, verse basilicum

 

Salami 14

tomaat, salami of salami piccante, fior di latte

 

4 Pomodori 17,50

4 soorten tomaat, 4 soorten kaas, basilicum, olijfolie

 

Prosciutto crudo 16,50

fior di latte, rauwe ham, kerstomaat, rucola, parmezaan olijfolie

 

Tonno e acciughe 17,50

tomaat, tonijn, fior di latte, ui, ansjovis, kappertjes, olijven, olijfolie

 

Piccante 16,50

tomaat, fior di latte, pancetta, peper, artisjok, champignons

 

Diavola 16,50

 tomaat, ‘nduja, salami piccante, fior di latte, scamorza affumicato, pikante olie

 

Quattro stagione 16,50

fior di latte, tomaat, gekookte ham, salami, artisjok, champignons

 

 

Onze suggestie,

 

Bordje charcuterie om te delen met olijven en giardiniera

Pizza uit onze houtoven

Dolce

 

38,50 p.p.

Vanaf 2 personen.