Nieuws

BESTE GASTEN,

 

WE ZIJN ONTZETTEND BLIJ MET IEDEREEN DIE AL IS LANGSGEWEEST!

 

DEZE WEEK GAAN WIJ OP VRIJDAG ÉN ZATERDAG WEER HEERLIJK VOOR JULLIE KOKEN!

 

AL OP DONDERDAG (TUSSEN 14:00 EN 16:30 UUR) KAN JE JE BESTELLING VOOR BEIDE DAGEN DOORGEVEN. VRIJDAG, ZATERDAG VANAF 14:00 UUR.

BEL ALSJEBLIEFT OP TIJD, OP IS OP  0164616715

 

OP AFSPRAAK STAAN DE GERECHTEN KLAAR TUSSEN 17:00 EN 19:30 UUR.

 

LIEVE GROET❤️ EN TOT SNEL!

TEAM LA CUCINA

 

 

 

ALLE GERECHTEN ZIJN KANT & KLAAR EN GAAN LEKKER WARM MEE.

EERST EEN VOORGERECHT? VERWARM DE OVEN THUIS OP max 80 GRADEN EN SCHUIF HET GERECHT BIJ THUISKOMST IN DE OVEN.

 

 

LA CUCINA VOOR THUIS VRIJDAG 29 EN ZATERDAG 30 MEI

 

 

STUK FOCACCIA MET TIJM EN OLIJFOLIE 5

 

INSALATA DEL GIORNO 9

SALADE VAN DE DAG ALS VOOR-OF BIJGERECHT

 

AFFETTATI MISTI 12

BORDJE MET 2 SOORTEN CHARCUTERIE, PECORINO, GEGRILDE EN INGELEGDE GROENTEN

 

TARTARE DI SALMONE 11

TARTAAR VAN ZALM, KAPPERTJES, VERSE KRUIDEN EN OLIJFOLIE DOP

 

 

RAVIOLI DI ORATA 14,50

HUISGEMAAKTE RAVIOLI GEVULD MET ZEEBRASEM, AARDAPPEL EN SAUS VAN SAFFRAAN EN COURGETTE

 

MELANZANE ALLA PARMIGIANA 13

AUBERGINE UIT DE OVEN MET MOZZARELLA, PARMEZAAN, TOMAAT EN BASILICUM

 

ORECCHIETTE AL RAGÙ DI ‘NDUJA 14,50

PASTA MET PIKANTE SAUS VAN TOMAAT, GEHAKT, ‘NDUJA EN RICOTTA

 

 

SPALLA DI VITELLO 17

KALFSSUCADE MET LENTEGROENTEN, KALFSJUS EN GREMOLATA

 

 

ZUPPA INGLESE 6

VANILLE CUSTARD MET CANTUCCINI EN VERSE AARDBEIEN

 

 

VRAAG NAAR JE FAVORIETE RESTAURANTWIJN!

 

Fles Peroni 2,80

Fles Balladin Rock&Roll 4,50

Fles Soave (wit) 13

Fles Grechetto (wit) 14

Fles Rosso di Toscane (rood) 14

Fles Prosecco 15

 

 

MARGERITHA 8

 

VERDURE GRIGLIATE 11,50

MOZZARELLA,TOMAAT, GEGRILDE AUBERGINE, COURGETTE, PAPRIKA EN OLIJFOLIE

 

SICILIANA 10

MOZZARELLA, TOMAAT, TAGGIASCHE OLIJVEN, ANSJOVIS EN KAPPERTJES

 

TONNO E CIPOLLE 11,50

MOZZARELLA, TONIJN, UI EN OLIJFOLIE

 

SALAMI 9

MOZZARELLA, TOMAAT, SALAMI

 

PROSCIUTTO CRUDO 11,50

MOZZARELLA, KERSTOMAAT, RAUWE HAM, RUCOLA, OLIJFOLIE EN PARMEZAAN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kijk voor het laatste nieuws op onze Facebook pagina.