BESTE GASTEN,

 

IN DEZE TIJD IS ONS RESTAURANT GEOPEND OP VRIJDAG ÉN ZATERDAG.

 

HET IS DAN MOGELIJK OM EEN KLEINE SELECTIE VAN ONZE “KLASSIEKERS” TE KOMEN AFHALEN. BEPROEFDE RECEPTEN DIE AL 27 JAAR VAST OF ZO NU EN DAN, OP ONZE KAART STAAN.

DE WEKELIJKS WISSELENDE GERECHTEN STAAN OP DEZE WEBSITE ONDER INFORMATIE/NIEUWS.

 

JE KUNT JE BESTELLING AL OP DONDERDAG TUSSEN 14:00 EN 16:30 DOORGEVEN. ALLE OVERIGE DAGEN VANAF 14:OO UUR.

 

OP AFSPRAAK STAAN DE GERECHTEN TUSSEN 17:00 UUR EN 19:30 UUR VOOR JE KLAAR.

 

BEL 0164616715

 

LIEVE GROET EN TOT SNEL,

TEAM LA CUCINA

 

 

 

Proef Italië bij LA CUCINA

Restaurant La Cucina in Hoogerheide bewijst al 27 jaar dat een Italiaanse oorsprong geen vereiste is voor het bereiden en serveren van goed en verrassend Italiaans eten. Ons succes is het resultaat van een jarenlange liefde voor de Italiaanse keuken die zich nog steeds ontwikkelt.

Stijlvol tot in de details.

Chique maar niet té, ruim maar niet enorm, sfeervol zonder overdaad. We besteden veel aandacht aan de stijl van ons ex- en interieur. Ons restaurant is rustig en warm, onze open keuken modern en aangenaam en de binnentuin, waarin je bij mooi weer buiten kunt eten, groen en gezellig. Je proeft in onze ambiance subtiel de Italiaanse sfeer, maar je proeft het vooral van het bord en uit het glas.

Italiaans voor elke smaak, maar wel steeds anders.

La Cucina, de keuken, vormt het hart van ons restaurant. We bereiden diverse gerechten in onze houtgestookte Valoriani steenoven, zodat je kennis kunt maken met een van de vele smaken van Italië. Een klassieke of eigentijdse pasta, eerlijke vlees- en visgerechten, een heerlijke verse pizza of een bambinobordje spaghetti vind je altijd op onze kaart. Maar wel steeds anders. We zorgen voor genoeg keuze, maar niet te veel. Dat houdt het spannend en prikkelt onze aandacht voor details.

Laat je verrassen.

Een eerste date, verjaardag, zakelijke afspraak, uitje met de kinderen of als afsluiting van een fijne dag.... We dekken onze tafels voor iedereen die de liefde voor de Italiaanse keuken met ons deelt!