LA CUCINA VOOR THUIS!
KANT&KLAAR
BESTE GASTEN,
OP ONZE OPENINGSDAGEN IS HET MOGELIJK OM EEN KLEINE SELECTIE VAN ONZE KAART MEE TE NEMEN.
AL VANAF 14:00 UUR
ZIJN WE AANWEZIG VOOR HET AANNEMEN VAN BESTELLINGEN.
OPHALEN KAN OP ONZE OPENINGSDAGEN
TUSSEN 17:00 EN 20:00 UUR
NÁ TELEFONISCHE BESTELLING.
TEL. 0164 616715
ANTIPASTI
DESEMBROOD, DE RITIS OLIJFOLIE 5,50
CARPACCIO DI MANZO 14
DÉ KLASSIEKE CARPACCIO, MAYONAISE MET WORCESTER, RUCOLA, PARMEZAAN, OLIJFOLIE
VITELLO TONNATO 13,50
DUN GESNEDEN KALFSVLEES, TONIJNMAYONAISE, KAPPERTJES
INSALATA DEL GIORNO 9,50
SALADE VAN DE DAG ALS VOOR- OF BIJGERECHT
–
PRIMI
INSALATA DEL GIORNO 9,50
SALADE VAN DE DAG ALS BIJGERECHT
LASAGNE 14
LASAGNE, KLASSIEKE VLEESSAUS, BECHAMEL PARMEZAAN
SPAGHETTI CARBONARA 13,50
TAGLIATELLE AL RAGÙ 13,50
TAGLIATELLE MET RAGÙ BOLOGNESE, PARMEZAAN
–
DOLCE
TIRAMISÙ 7
–
PIZZA UIT ONZE HOUTOVEN
TONNO E CIPOLLE 13
FIOR DI LATTE, TOMAAT, TONIJN, UI, OLIJFOLIE
PROSCIUTTO CRUDO 13
KERSTOMAAT, FIOR DI LATTE, RAUWE HAM, RUCOLA, OLIJFOLIE, PARMEZAAN
SALAMI/ SALAMI PICCANTE 11
TOMAAT, FIOR DI LATTE, SALAMI OF PIKANTE SALAMI
4 POMODORI 14
4 SOORTEN TOMAAT, 4 SOORTEN KAAS, BASILICUM, OLIJFOLIE
VERDURE GRIGLIATE 13
TOMAAT, FIOR DI LATTE, GEGRILDE GROENTEN, OLIJFOLIE
MARGERITHA 9,80
TOMAAT, FIOR DI LATTE, VERSE BASILICUM
QUATTRO STAGIONE 13
TOMAAT, FIOR DI LATTE, GEKOOKTE HAM, SALAMI, ARTISJOK, CHAMPIGNONS
SICILIANA 12
TOMAAT, FIOR DI LATTE, ANSJOVIS, KAPPERTJES, OLIJVEN
FUNGHI 11,50
TOMAAT, FIOR DI LATTE, CHAMPIGNONS
PICCANTE 13,50
TOMAAT, FIOR DI LATTE, ARTISJOK, CHAMPIGNONS, PANCETTA, PEPER
DIAVOLA 13,50
TOMAAT, ‘NDUJA, SALAMI PICCANTE, FIOR DI LATTE, SCAMORZA AFFUMICATO, PIKANTE OLIE