ONZE KEUKEN & WIJNEN

 

Onze compacte menukaart bestaat uit klassieke èn eigentijdse gerechten.

We koken met de seizoenen mee en naast de à la carte gerechten is er altijd een fijn 4-gangenmenu.

Wat we koken, kiezen we met aandacht — net als de wijnen. Die selecteren we zelf: wijnen die we goed vinden, die ons verrassen, of gewoon mooi passen bij wat er op tafel staat.

 

MENU

59,50 euro

 

Burrata met caponata, croutons en geroosterde amandel

_

Ravioli gevuld met pompoen, amaretti, salie, gesmolten boter en parmezaan

_

Gestoofde wang met sjalottensaus, salsiccia en langzaam gegaard buikspek met venkelzaad

of

Vis van de dag

(supplement 5 euro)

_

Dolce

 

 

ANTIPASTI

 

Gestoomde pikante mosselen met ‘nduja, room, room, bladpeterselie, geroosterd brood  18,50

Vitello tonnato, rosé gegaard kalfsvlees met een romige saus van tonijn, kappertjes en ansjovis  18,50

Klassieke carpaccio, dun gesneden rundvlees, mayonaise met worcester, rucola, parmezaan, olijfolie  17,50

Burrata met caponata, croutons en geroosterde amandel  17,50

Fijne charcuterie met olijven en giardiniera  16 p.p. (vanaf 2 personen)

 

 

PASTA

 

Agnolotti gevuld met rundvlees en kool, kalfsjus, bospaddestoelen en parmezaan  22,50

Ravioli gevuld met pompoen, amaretti, salie, gesmolten boter en parmezaan  21

Tagliatelle met klassieke vleessaus, parmezaan  19,50

 

 

SECONDI

 

Gestoofde wang met sjalottensaus, salsiccia en langzaam gegaard buikspek met venkelzaad  30

Ossobuco Milanese, langzaam gegaarde kalfsschenkel, tomaat, saffraan risotto, gremolata  29,50

Rosé gebraden kalfslende met een saus van marsala en cantharellen  31

Pesce del giorno  Vis van de dag- dagprijs

 

 

PIZZA’S UIT DE HOUTOVEN

 

Verdure grigliate 17,50

tomaat, gegrilde groenten, fior di latte,pecorino, olijfolie

 

Margeritha 14

tomaat, fior di latte, verse basilicum

 

Salami 15,80

tomaat, salami of salami piccante, fior di latte

 

4 Pomodori 19,50

4 soorten tomaat, 4 soorten kaas, basilicum, olijfolie

 

Prosciutto crudo 18,50

fior di latte, rauwe ham, kerstomaat, rucola, parmezaan olijfolie

 

Tonno e acciughe 19,50

tomaat, tonijn, fior di latte, ui, ansjovis, kappertjes, olijven, olijfolie

 

Piccante 18,50

tomaat, fior di latte, pancetta, peper, artisjok, champignons

 

Diavola 17,50

 tomaat, ‘nduja, salami piccante, fior di latte, scamorza affumicato, pikante olie

 

Quattro stagione 18

fior di latte, tomaat, gekookte ham, salami, artisjok, champignons

 

 

Onze suggestie,

 

Bordje charcuterie om te delen met olijven en giardiniera

Pizza uit onze houtoven

Dolce

 

39,50 p.p.

(Vanaf 2 personen)

 

 

 

 

WIJNKAART

 

Naast de wijnkaart is er kleine selectie per glas.

 

WITTE WIJNEN

VERDICCHIO DEI CASTELLI DI JESI Superiore ‘Luzano”  35  2022/23 Marotti Campi, Le Marche

PECORINO ‘Belato’  35   2023 Carminucci, Le Marche

PINOT GRIGIO ‘ Hill’  40   2023 Kellerei Nals Magreid, Alto Adige

VERMENTINO DI GALLURA ‘Petrizza” 42   2024 Tenuta Masone Mannu, Sardegna

CHARDONNAY TRENTINO  41   2022 Istituto agrario San Michele all’Adige, Trentino

SAUVIGNON BLANC TRENTINO  41   2022 Istituto agrario San Michele all’Adige, Trentino

GAVI DI GAVI ‘Villa Sparina’  46   2023 Villa Sparina, Pïemonte

CAMPO DEL SOGLIO  46   2022 Selva Capuzza, Lombardije

SOAVE ‘MOTTO PIANE’ RONCÀ MONTE CALVARINA  47   2021 Antonio Fattori, Vignaiolo, Veneto

FRIULANO Collio  49   2022/23 Ronco dei Tassi, Friuli

LANGHE CHARDONNAY  51   2022 Massolino, Piëmonte

BIANCO FOSARIN  57   2020/21 Ronco dei Tassi, Friuli

VERDICCHIO DI MATELICA RISERVA ‘ Cambrugiano’  58   2020/21 Belisario, Le Marche

COLLIO BIANCO  69   2022 Edi Keber, Friuli

 

 

RODE WIJNEN

BARBERA D’ALBA ‘Maria Gioana’  42   2022 Giacosa Fratelli, Piëmonte

NERO D’AVOLA  39,50   2022 Morgante, Sicilië

SANGIOVESE ‘Guiry’  40   2021 Tenuta Mara, Emilia-Romagna

PINOT NERO ‘Angra’  44   2023 Kellerei Nals Magreid, Alto Adige

CASTEL SAN MICHELE TRENTINO ROSSO  57   2020 Istituto Agrario San Michele All’Adige, Trentino

CANNONAU DI SARDEGNA ‘ Corone Majore’  57   2020 Tenuta Soletta, Sardegna

VALPOLICELLA RIPASSO ‘Col de la Bastia’ 58   2020 Antonio Fattori Vignaiolo, Veneto

ROSSO DI MONTALCINO  59   2021/22 La Gerla, Toscane

CHIANTI CLASSICO  59   2020/21 Querciabella, Toscane

PIAGIA ‘ Il Sasso’  66   2020/21 Azienda agricola Piaggia, Toscane

CONTE GIANGIROLAMO  78    2019 Girolamo, Puglia

BRUNELLO DI MONTALCINO  84   2017 Bolsignano, Toscane

BAROLO Menico  80   2016 Ca Brusa, Piëmonte